Gjestehybel

Utleie av hybler

Borettslaget er så heldig at vi har 2 gjestehybler som leies ut til borettslagets beboere. Hyblene fungerer som et ekstra soverom/hotellrom og inneholder ikke kjøkken. De består av et rom, et bad med dusj og en liten gang, og er innredet med 4 sengeplasser. For å holde leien så lav som mulig har hybelen en enkel standard og leietakere må selv foreta utvask etter bruk.

Begge hyblene har internett fra Lyse/Altibox.

Bestilling og regler

Gjestehybelen administreres av Kvartalet Tasta Borettslag som også har alle utgifter og inntekter knyttet til hybelen. Hybelen kan leies på like vilkår av alle andelseiere i Kvartalet Tasta Borettslag.

Priser:
1 natt                                    200,- kr
3 netter                                 500,- kr
1 uke                                    800,- kr

I tillegg kommer fakturagebyr på 50 kr per leie. Leie vil bli fakturert av OBOS i etterkant.

Bestilling gjøres på mail til styret@kvartalet-tasta.no. Bestilling kan gjøres inntil 4 måneder i forveien. Bestillinger registreres fortløpende. Alle andelseiere har lik rett til å få leie gjestehybel. Tildeling gjøres etter «først til mølla»-prinsippet. Det er dato og tidspunkt for mottak av bestillingsmail som teller ved tildeling av leilighet. Når hybel er tildelt vil Kvartalet Tasta Borettslag ta kontakt for å avtale tid og sted for underskrivelse av kontrakt, samt overlevering av nøkkel.

Maksimal leietid er i utgangspunktet en uke. En kan søke om utvidet leietid i særskilte tilfeller. Særskilte tilfeller kan f.eks være besøk av famile som bor svært langt unna og dermed ikke har anledning til å komme på besøk ofte.

Avbestilling må gjøres senest 7 dager før avtalt leieperiode starter. Ved senere avbestilling vil en bli fakturert for avtalt periode med mindre en finner andre leietakere for hele eller deler av perioden.

Hybelen har 4 dyner (140×200 cm) og 4 puter.
Leietaker må stille med laken, dynetrekk, putetrekk, håndkler og forbruksmateriell som f.eks toalettpapir, såpe o.l. Leietaker må foreta utvask etter bruk.

Minstestandard for hvordan hybelen skal se ut ved tilbakelevering er beskrevet i leiekontrakt. Hvis ikke utvask er tilfredsstillende utført vil leietaker få 1 -en- mulighet til utbedre vask, innenfor rimelig tid på samme dag som leieforholdet er avsluttet, før eksternt firma leies inn for leietakers regning.

Leietaker er ansvarlig for tap av nøkkel og skader påført leiligheten, og vil bli fakturert påløpte kostnader.